Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
2
Mporo na kanw confirm sto sigkekrimeno,paizame se enan mid rate (L2saga) kai eixame akres me gms apo l2tales.pira me  oloklhrh lista me passwords sta xeria mas kai to mono pou eixame na kanoume htan na  dokimasoume ta pass mexri na vroume kapoion me idio info.Mexri kai skype/fb  logarame epeidi ta eixan idia oi tupades..
3
Είναι γνωστό ότι αρκετοί Servers έχουν υποχρεωτικά 3 τυχαία  γράμματα στο Account name και ο λόγος είναι γιατί ο L][neage2Tales aka Avoukatos aka Fake L2Elixir αποθηκεύουνε τα password σε "plain text" και όχι με κρυπτογράφησ η και τα χρησιμοποιού ν με διάφορα προγράμματα σε γνωστούς server ώστε να κάνουν "σαμποτάζ".

Όπως βλέπετε στην φώτο έτσι κάνουν Recovery το password από κάποιον παίχτη που το έχει χάσει....Δεν έχουν ούτε καν Account Manager.

Επίσης το Anti-Bot τους τρέχει παράλληλα με το l2.exe με σκοπό να τραβήξει ότι πληροφορία θέλει από το PC του χρήστη.
4
Καλησπέρα κύριοι,

Ελπίζω αυτός ο "νεος" Elixir να πίασει πάτο και όποιος τον υποστηρίξει και μπει να παίξει, να του καεί η μητρική και να τον πιάσει κόψιμο.

Χαιρετώ,
Caligula


5
Screenshots - Videos -Music / Old Memories (images-Videos)
« Last post by =ADMIN=MrJack on July 01, 2018, 08:36:36 PM »
I added gallery function to the forum in case you want to upload old screenshots etc.
For videos you can just reply with the link in this post.
6
Guest Board / Re: You can leave a message here if you need help with your account.
« Last post by giwrgakis on July 01, 2018, 06:59:35 PM »
krima re jack kai fenete oti tha ginei patobib apo kosmo ston neo elixir... krima pou den eine o real
7
You can always send me an email at mrjack99@gmail.com with your account or email and I can reset it for you or replace the email.
8
P E O S ! ! !
9
Γειά και από εμένα εγώ δυστυχώς έχω ξεχάσει τον κωδικό στο forum αλλά όχι του account ingame ο Mrjack είπε πως έχει ακόμα τα αρχεία του server αλλά παρόλο που είπε πως δεν θα ξανανοίξει ο elixir με τα παλιά αρχεία πάντα θα υπάρχει μια ελπίδα  ;) . Όπως και να έχει θέλω να ευχαριστήσω πολύ το GM team που μας πρόσφερε τον  κορυφαίο server που έχω παίξει. Είναι εύκολα τα 3 καλύτερα χρόνια gaming που έχω περάσει. Θα είναι πάντα χαραγμένος στην μνήμη μου!!!
10
General Server News / About L2elixir - Περί L2elixir
« Last post by =ADMIN=MrJack on June 30, 2018, 07:04:55 PM »
Πριν από 11 σχεδόν χρόνια μαζί με μερικούς φίλους, αποφασίσαμε να πραγματοποιή σουμε μια τρελή ιδέα, ένα στοίχημα. Να σηκώσουμε και να τρέξουμε έναν l2 server. Οι βασικές μας προτεραιότητ ες ήταν, να είναι σταθερός, αντικειμενικ ός και όσο τον δυνατόν απαλλαγμένος από όλα τα προβλήματα που είχαμε αντιμετωπίσε ι ως παίχτες και εμείς. Ομολογώ ότι και εμείς είχαμε πιστέψει μέχρι ένα σημείο τα σενάρια που όλοι έχετε ακούσει όλα αυτά τα χρόνια για τα νούμερα γύρο από τους servers. Ευτυχώς ή δυστυχώς τα 3+ χρόνια ενασχόλησης με το χώρο μας προσγείωσαν στην πραγματικότη τα.
Η παρέα μας αποτελείταν από software engineers, coders, web developers αλλά και από άτομα που είχαν τεράστια εμπειρία στο l2 ως παίχτες. Ψάξαμε και βρήκαμε τα ποιο stable και δοκιμασμένα files που υπήρχαν στην αγορά εκείνο το διάστημα και ξεκινήσαμε το όλο project. Ξέραμε από την αρχή ότι το όλο project δεν ήταν νόμιμο, γιαυτό και προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε την ανωνυμία μας. Για τον ίδιο λόγο δεν προσπαθήσαμε ποτέ να βγάλουμε κέρδος από το server, ώστε να μην μπλέξουμε σοβαρά με το νόμο. Χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, θα πω απλά ότι ξεκινήσαμε με ένα σεβαστό κεφάλαιο γνωρίζοντας ότι δεν θα το πάρουμε ποτέ πίσω. Στην πορεία προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το server live με διαφημίσεις και απλά donations, αλλά αποδείχτηκε αδύνατο. Οι ώρες και τα ποσά που ο server απαιτούσε από εμάς πλέον είχαν γίνει δυσβάσταχτα.  Θα μου πείτε μα πώς οι άλλοι  server μπορούν. Η απάντηση είναι εύκολη. Οι 3 μεγαλύτεροι servers αυτοί τη στιγμή τρέχουν από δικά τους datacenter σε τρίτες χώρες. Οι top developers στον κόσμο που έχουν πρόσβαση στα modified leaked C4 files, δουλεύουν στους ίδιους server. Γνωρίζω προσωπικά έναν από αυτούς που πολλοί ξέρατε ότι είχε σχέση με τον L2elixir ο οποίος πετά με ελικόπτερο στο εξοχικό του κάθε σαββατοκύρια κο, φυσικά τα λεφτά του δεν τα έχει βγάλει από το l2. Στο παρελθόν υπήρξαν και οι servers που υποστηριζόντ ουσαν από τις αλυσίδες internet café που τρέχαν ολοι στα αρχικά c4 leaked files, αλλά όλοι τα παρατήσαν όταν αρχίσαν τα προβλήματα με τα loyalties. Και τέλος υπάρχουν οι εκατοντάδες απόπειρες με java ή άχρηστα retail files ακόμα και από σπίτια ή άκυρα data centers που κυνηγάνε το όνειρο να γίνουν πλούσιοι σε μια νύχτα.
Αρκετοί με ρωτάνε γιατί μπήκα στο κόπο να σηκώσω τώρα το site/forum. Η απάντηση είναι απλή. Μετά από την τόση ταλαιπωρία, ξενύχτια και έξοδα που είχαμε ρίξει τότε δεν μου είναι εύκολο να αποδεχτώ κάποιον επιτήδειο που προσπαθεί να αμαυρώσει τη φήμη μας με μόνο σκοπό να βγάλει λίγα λεφτά. Τονίζω ξανά ότι η πολιτική μας από την πρώτη στιγμή είναι να μην πουλήσουμε τίποτα, ούτε και να ζητήσουμε λεφτά ποτέ από κανέναν. Τα αρχεία παραμένουν στην κατοχή μου και μόνο και ποτέ δεν θα δοθούν η πουληθούν σε κανέναν.   Όσον αφορά το domain l2elixir . com το αφήσαμε ελεύθερο γιατί λόγο νομοθεσίας ήταν καταχωρημένο σε πραγματικά στοιχεία μας και δεν θέλαμε τίποτα να μας συνδέει με τον server. Ήμασταν σίγουροι ότι κάποιος θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτε ί το όνομα και πραγματικά δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να το κάνει ο οποιοσδήποτε, αλλά το να λένε ότι είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι πίσω από το server τους και μάλιστα να χρησιμοποιού ν copy paste κείμενά μας καταντά γελοίο.
Προσωπικά εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους server owners και μακάρι να βρεθεί κάποιος να κάνει κάτι καλό. Όλοι άλλωστε ξέρουμε “κάποιον” που δούλευε σαν GM μαζί με άλλους 20 και έπαιρναν από €1000 το μήνα, “κάποιον” που έβγαζε χιλιάδες € από donations, “κάποιους” server που μαζεύουν 5000 κόσμο με java files και “κάποιους” που βγάζουν τρελά λεφτά από διαφημίσεις με 100  impressions τη μέρα με 90% επισκεψιμότη τα από Ελλάδα που στην καλύτερη δίνουν €0.01 το click. Εγώ ξέρω ότι με 2000 συνδέσεις στη Giran και Aden δεν έβρισκες πλακάκι να περάσεις και τα xp zones ήταν γεμάτα όλα. Τώρα πως γίνεται να βγάζουν κάποιοι 2-3-4-5.000 κόσμο χωρίς client limit και να βλέπεις 20 μαγαζάκια και το map άδειο είναι άλλο θέμα. Όπως και 2000 κόσμο σε shared server forum με 1 post per hour.
Τέλος να υπενθυμίσω για ακόμη μια φορά ότι το site/forum σηκώθηκαν μόνο και μόνο για αποκατάσταση της αλήθειας και ίσως για κάποιους να μπορέσουν να έρθουν ξανά σε επαφή με παλιούς φίλους. Server δεν ξανα ανοίγει ούτε έχουμε σκοπό να ζητήσουμε λεφτά από κανέναν και για τίποτα. 
Pages: [1] 2 3 ... 10