Author Topic: About L2elixir - Περί L2elixir  (Read 1010 times)

Offline =ADMIN=MrJack

 • Administrator
 • Spamer
 • ******
 • Posts: 10379
 • Karma: +1561/-80
 • I'm always on.
  • L2elixir
About L2elixir - Περί L2elixir
« on: June 30, 2018, 07:04:55 PM »
Πριν από 11 σχεδόν χρόνια μαζί με μερικούς φίλους, αποφασίσαμε να πραγματοποιή σουμε μια τρελή ιδέα, ένα στοίχημα. Να σηκώσουμε και να τρέξουμε έναν l2 server. Οι βασικές μας προτεραιότητ ες ήταν, να είναι σταθερός, αντικειμενικ ός και όσο τον δυνατόν απαλλαγμένος από όλα τα προβλήματα που είχαμε αντιμετωπίσε ι ως παίχτες και εμείς. Ομολογώ ότι και εμείς είχαμε πιστέψει μέχρι ένα σημείο τα σενάρια που όλοι έχετε ακούσει όλα αυτά τα χρόνια για τα νούμερα γύρο από τους servers. Ευτυχώς ή δυστυχώς τα 3+ χρόνια ενασχόλησης με το χώρο μας προσγείωσαν στην πραγματικότη τα.
Η παρέα μας αποτελείταν από software engineers, coders, web developers αλλά και από άτομα που είχαν τεράστια εμπειρία στο l2 ως παίχτες. Ψάξαμε και βρήκαμε τα ποιο stable και δοκιμασμένα files που υπήρχαν στην αγορά εκείνο το διάστημα και ξεκινήσαμε το όλο project. Ξέραμε από την αρχή ότι το όλο project δεν ήταν νόμιμο, γιαυτό και προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε την ανωνυμία μας. Για τον ίδιο λόγο δεν προσπαθήσαμε ποτέ να βγάλουμε κέρδος από το server, ώστε να μην μπλέξουμε σοβαρά με το νόμο. Χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, θα πω απλά ότι ξεκινήσαμε με ένα σεβαστό κεφάλαιο γνωρίζοντας ότι δεν θα το πάρουμε ποτέ πίσω. Στην πορεία προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το server live με διαφημίσεις και απλά donations, αλλά αποδείχτηκε αδύνατο. Οι ώρες και τα ποσά που ο server απαιτούσε από εμάς πλέον είχαν γίνει δυσβάσταχτα.  Θα μου πείτε μα πώς οι άλλοι  server μπορούν. Η απάντηση είναι εύκολη. Οι 3 μεγαλύτεροι servers αυτοί τη στιγμή τρέχουν από δικά τους datacenter σε τρίτες χώρες. Οι top developers στον κόσμο που έχουν πρόσβαση στα modified leaked C4 files, δουλεύουν στους ίδιους server. Γνωρίζω προσωπικά έναν από αυτούς που πολλοί ξέρατε ότι είχε σχέση με τον L2elixir ο οποίος πετά με ελικόπτερο στο εξοχικό του κάθε σαββατοκύρια κο, φυσικά τα λεφτά του δεν τα έχει βγάλει από το l2. Στο παρελθόν υπήρξαν και οι servers που υποστηριζόντ ουσαν από τις αλυσίδες internet café που τρέχαν ολοι στα αρχικά c4 leaked files, αλλά όλοι τα παρατήσαν όταν αρχίσαν τα προβλήματα με τα loyalties. Και τέλος υπάρχουν οι εκατοντάδες απόπειρες με java ή άχρηστα retail files ακόμα και από σπίτια ή άκυρα data centers που κυνηγάνε το όνειρο να γίνουν πλούσιοι σε μια νύχτα.
Αρκετοί με ρωτάνε γιατί μπήκα στο κόπο να σηκώσω τώρα το site/forum. Η απάντηση είναι απλή. Μετά από την τόση ταλαιπωρία, ξενύχτια και έξοδα που είχαμε ρίξει τότε δεν μου είναι εύκολο να αποδεχτώ κάποιον επιτήδειο που προσπαθεί να αμαυρώσει τη φήμη μας με μόνο σκοπό να βγάλει λίγα λεφτά. Τονίζω ξανά ότι η πολιτική μας από την πρώτη στιγμή είναι να μην πουλήσουμε τίποτα, ούτε και να ζητήσουμε λεφτά ποτέ από κανέναν. Τα αρχεία παραμένουν στην κατοχή μου και μόνο και ποτέ δεν θα δοθούν η πουληθούν σε κανέναν.   Όσον αφορά το domain l2elixir . com το αφήσαμε ελεύθερο γιατί λόγο νομοθεσίας ήταν καταχωρημένο σε πραγματικά στοιχεία μας και δεν θέλαμε τίποτα να μας συνδέει με τον server. Ήμασταν σίγουροι ότι κάποιος θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτε ί το όνομα και πραγματικά δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να το κάνει ο οποιοσδήποτε, αλλά το να λένε ότι είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι πίσω από το server τους και μάλιστα να χρησιμοποιού ν copy paste κείμενά μας καταντά γελοίο.
Προσωπικά εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους server owners και μακάρι να βρεθεί κάποιος να κάνει κάτι καλό. Όλοι άλλωστε ξέρουμε “κάποιον” που δούλευε σαν GM μαζί με άλλους 20 και έπαιρναν από €1000 το μήνα, “κάποιον” που έβγαζε χιλιάδες € από donations, “κάποιους” server που μαζεύουν 5000 κόσμο με java files και “κάποιους” που βγάζουν τρελά λεφτά από διαφημίσεις με 100  impressions τη μέρα με 90% επισκεψιμότη τα από Ελλάδα που στην καλύτερη δίνουν €0.01 το click. Εγώ ξέρω ότι με 2000 συνδέσεις στη Giran και Aden δεν έβρισκες πλακάκι να περάσεις και τα xp zones ήταν γεμάτα όλα. Τώρα πως γίνεται να βγάζουν κάποιοι 2-3-4-5.000 κόσμο χωρίς client limit και να βλέπεις 20 μαγαζάκια και το map άδειο είναι άλλο θέμα. Όπως και 2000 κόσμο σε shared server forum με 1 post per hour.
Τέλος να υπενθυμίσω για ακόμη μια φορά ότι το site/forum σηκώθηκαν μόνο και μόνο για αποκατάσταση της αλήθειας και ίσως για κάποιους να μπορέσουν να έρθουν ξανά σε επαφή με παλιούς φίλους. Server δεν ξανα ανοίγει ούτε έχουμε σκοπό να ζητήσουμε λεφτά από κανέναν και για τίποτα. 

Offline =GM=OceaN

 • Global Moderator
 • Full Member
 • ******
 • Posts: 664
 • Karma: +900/-76
 • JusT Do It
Re: About L2elixir - Περί L2elixir
« Reply #1 on: August 02, 2018, 10:51:13 PM »
Καλησπέρα και από εμένα σε όλο το Team του l2elixir.
...σε παλιούς και νέους, σε παίχτες, περαστικούς και forum fighters, σε haters και μη...σε όλους εσάς που είσασταν η αιτία να περάσουμε 3 χρόνια γεμάτα έντονα συναισθήματα και να δημιουργήσου με τόσο όμορφες αναμνήσεις.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον admin μας, τον MrJack, που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να αποδείξει οτι ο elixir που προσπάθησαν να ανοίξουν αυτοί οι τριτοτέταρτο ι... είναι ένα fake project και ουδεμία σχέση έχει με τον πραγματικό l2elixir που όλοι αγαπήσαμε, και κατά συνέπεια ούτε με τους Admins/Developers/GM που αποτελούσαν το Team του l2elixir.

Ήταν πραγματικά γελοίο και εκνευριστικό ταυτόχρονα, να βλέπεις να χρησιμοποιού ν το ίδιο σου το nickname.... τα λόγια σου... τον κόπο σου... και να πλάθουν ιστορίες για την ζωή σου, με σκοπό να προσελκύσουν κόσμο σε αυτήν την παρωδία που ανοίξανε για να φάνε τα λεφτά του κόσμου.

Απο μεριάς μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για τα αξέχαστα 3 χρόνια που είχαμε περάσει μαζί και να ευχηθώ στον καθένα ξεχωριστά υγεία και καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνετε στην ζωή σας.
Εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να τα ξαναπούμε!
HopZone==>
Σκέψου πριν μιλήσεις, σταμάτα πριν σου πουν φτάνει